Нашите производи

Прозорци

ПВЦ / Алуминиумски

Повеќе

Врати

ПВЦ / Алум. / Сигурносни

Повеќе

Ролетни

ПВЦ / Алуминиумски

Повеќе

Комарници

Голем избор на комарници

Повеќе

Salamander Industrie-Products GmbH со седиште во Turkheim / Unterallgäu е еден од водечките европски енкодери за квалитет за заштеда на енергија, дизајн-ориентирани прозори и системи за врати и прозорци со брендот Salamander World Systems Brand. Обезбедува иновативни, индивидуализирани производи кои се одржливи, издржливи и идни-ориентирани. Како искусна компанија, Саламандер го насочува својот моќен опсег на производи и неговите решенија базирани на апликации токму на потребите на купувачите на прозорци и врати – со знак за одличен квалитет “Made in Germany”, одржливост, сигурна услуга и високи можности за испорака.

Светот брзо се менува и секој ден се раѓаат нови барања. Современите згради бараат проектирање и изградба на системи за оградување со високи стандарди. Фокусирајќи се секогаш на спецификациите и барањата на најнапредните пазари во светот, АЛУМИЛ создаде производно портфолио кое вклучува иновативни производи и совршено одговара на современите градежни потреби.

Потребите на нашите клиенти се доста широки, а исто така и нашето портфолио на производи. Секој од нашите производи беше дизајниран со една мисла на ум: Како да го понудиме најдоброто можно решение и да ја максимизираме вредноста за нашите клиенти.

КОНТАКТ

    Адреса
    Ул. 15 Корпус бр. 21,
    6000 Охрид

    Телефон: +389 075 453 850
    Email: contact [at] mmg.mk