Алуминиумски Врати

MMG > Алуминиумски Врати

Алуминиумски Врати

Вратите од алуминиум се совршено надополнување на нашите производи и се еден од најважните елементи на нашата куќа. Можноста за персонализација во зависност од визијата и дизајнерските претпоставки нè прави способни да создадеме исклучителни и уникатни врати. Неконвенционалниот дизајн ќе обезбеди правилен карактер на влезот во зградата. Високиот квалитет на изработка гарантира престиж, а високите изолациски параметри прават алуминиумските врати успешно да се користат во штедливи и пасивни куќи.

ALUMIL ги има идеалните системи за врати за вашиот дом. Нашиот широк асортиман на производи, со повеќе решенија за прозорци и врати со шарки, лизгачки или двојно преклопување, ја вклучува сета експертиза на нашиот иновативен оддел за истражување и развој и се карактеризира со врвна естетика и одлична функционалност. Со цел секогаш кон врвен квалитет, енергетски ефикасните алуминиумски прозорци и врати на АЛУМИЛ се првиот избор за нови градби и проекти за реновирање во кои компромисот не е опција.

Системте се специјално дизајниран со цел да ги задоволат високите барања на пасивните куќи. Идеални се за тешки и енергетски ефикасни конструкции кои нудат високо ниво на безбедност. Развојот на системите беше поттикнат од потребата за најдобри перформанси во класата во однос на топлинска изолација, водонепропустливост, како и намалување на звукот. Системите се совршено решение за најпребирливите пазари.

КОНТАКТ

    Адреса
    Ул. 15 Корпус бр. 21,
    6000 Охрид

    Телефон: +389 075 453 850
    Email: contact@mmg.mk