ПВЦ Прозорци

MMG > ПВЦ Прозорци

Придобивки од ПВЦ Прозорци

Покрај естетиката, главната придобивка и улога на PVC прозорците е заштедата на топлинска енергија за затоплување и ладење. Коефициентот на спроводливост на топлина (Uw= 1.0 W/m2K) е најважната карактеристика која треба да се има во предвид при купување на ПВЦ прозори. Профилот на прозорецот може да биде: рамен, заоблен или полу-заоблен. Нашата понуда опфаќа широка палета н прецизно изработени (готови) PVC прозори. Покрај стандардните бели ПВЦ прозорци, нудиме и избор на PVC-прозорци со имитација на дрво или прозорци од масивно дрво кои даваат топлина на просторот.

Систем на иднината од куќата на Саламандер: Brügmann bluEvolution профилна серија со длабочина на конструкцијата од 82 mm. Комбинира супериорна заштеда на енергија со иновативна технологија на заптивање на највисоко ниво, и е идеално прилагоден систем како компонента за пасивни куќи. Загубите на топлина се намалуваат со користење на овие специјално оптимизирани конструкции на рамки, во комбинација со тројно изолационо стакло со термички подобрена гума во пределот на застаклувањето

Отварачкиот систем – Brügmann bluEvolution 73 ќе ги задоволи сите ваши потреби за дизајн на прозорци со стил и софистицираност: Површините со висока густина не само што го прават профилот особено лесен за чистење, туку исто така гарантира исклучително долг работен век. Овој систем ги спречува топлинските мостови и значително ги намалува трошоците за енергија. Интелигентниот структурен дизајн на профилот, кој содржи големи челични засилувања, обезбедува одлична стабилност и сигурна функционалност на ПВЦ прозорците

КОНТАКТ

    Адреса
    Ул. 15 Корпус бр. 21,
    6000 Охрид

    Телефон: +389 075 453 850
    Email: contact@mmg.mk