Алуминиумски Ролетни

MMG > Алуминиумски Ролетни

Алуминиумски Ролетни

 

Сакате вашите простории да бидат сигурно заштитени од сонцето и истовремено да имате удобност и зголемена безбедност? Во тој случај Алуминиумските Ролетни се она што го барате. Достапни се во неколку бои се со цел да може да се вклопат со бојата на вашите прозори или фасадата на вашиот дом или канцеларија. Овие ролетни не само што нудат заштита од надворешните влијанија и заштита на приватноста, даваат голема сигурност од можна провала и заштита од бучава.

Ова полнење со пена обезбедува дополнителна бариера против топлината и студот, обезбедувајќи ви постојана температура без потреба од греење или климатизација. Покрај тоа, нашите ролетни им овозможуваат на вашите прозорци двојно застаклен ефект, апсорбирајќи ги сите екстремни температури. Предноста на овие ролетни како што се термо заштита, звучна изолација, заштита од кражби и сл., ги прават истите незаменливи.

КОНТАКТ

    Адреса
    Ул. 15 Корпус бр. 21,
    6000 Охрид

    Телефон: +389 075 453 850
    Email: contact@mmg.mk