За нас

MMG > За нас

ММГ Конструкт ДОО е Македонска компанија формирана во декември 2020г, со инвестирање во комплетно нова производствена програма, лоцирана во Охрид. Компанијата се бави со производство на секаков вид

 • ПВЦ прозорци и врати
 • Алуминиумски прозорци и врати
 • Секаков вид застаклување
 • Сигурносни врати
 • ПВЦ и алуминиумски ролетни
 • Комарници

Производите се изработуваат од најквалитетните германски ПВЦ профили Salamander, како и со Alumil алуминиумски профили за да се задоволат највисоките стандарди за топлинска и звучна изолација.

ТЕХНИЧКА ОПРЕМЕНОСТ НА КОМПАНИЈАТА

Машинаска линија за прозводство на пвц и алу.прозорци и врати
Товарни и патнички возила
Опрема и програми за деловна и административна евиденција

КОНТАКТ

  Адреса
  Ул. 15 Корпус бр. 21,
  6000 Охрид

  Телефон: +389 075 453 850
  Email: contact@mmg.mk