Алуминиумски Прозорци

MMG > Алуминиумски Прозорци

Алуминиумски прозорци
врвни решенија

Издржливоста на профилите што се користат за производство на нашите прозорци прави да се чувствуваме безбедно. Алуминиумот е материјал со исклучителни својства, со мала тежина задржува многу добри статички својства. Благодарение на ова, можеме да создадеме цврсти структури со одлична безбедност, параметри за топлинска и звучна изолација, заштита од ветер и вода, обезбедувајќи мир на умот и удобност при користење.

Алуминиумот овозможува неограничен спектар на форми и решенија. Тие се сигурни, стабилни, функционални, долготрајни, бескомпромисни системи во разни облици, одговараат на модерните архитектонски барања за големи распони и стаклени ѕидови и ги исполнуваат високите барања на статиката, притоа задоволувајќи ја потребната естетика, топлинска изолација, звучна изолација, отпорност на товари од ветрови и пенетрација на вода.

Архитектонските системи за прозорци на ALUMIL се збогатени со низа специјални комплементарни производи, следејќи ги високите стандарди на компанијата. Дополнителните производи нудат комплетни решенија за сопствениците на куќи и ја зголемуваат вредноста на конечната конструкција со додавање дополнителни функционалности, како што се заштита од инсекти, дополнителна безбедност, засенчување, приватност, одвод на дното и дополнителна изолација.

КОНТАКТ

    Адреса
    Ул. 15 Корпус бр. 21,
    6000 Охрид

    Телефон: +389 075 453 850
    Email: contact@mmg.mk