ПВЦ Ролетни

MMG > ПВЦ Ролетни

ПВЦ Ролетни

 

ПВЦ ролетните се најраспространети меѓу сите ролетни, кои овозможуваат независна монтажа на сите видови згради. Тие се погодни за нова градба, како и за реновирање на постари згради. Нема потреба да се планира однапред  инсталирање на овие ролетни бидејќи тие се поставени на завршна фасада. Бидејќи се видливи, во комбинација со фасадата, прозорците и вратите, тие дополнително ја красат надворешноста на објектот. Овие надворешни ролетни можеби се користат повеќе децении наназад но истите се незаменливи.

КОНТАКТ

    Адреса
    Ул. 15 Корпус бр. 21,
    6000 Охрид

    Телефон: +389 075 453 850
    Email: contact@mmg.mk