Ролетни

MMG > Ролетни

Алуминиумски Ролетни

Надворешни Ролетни кои нудат надворешна заштита од различни надворешни влијанија и несакани погледи. Ни овозможуваат целосно затемнување на просторијата, истовремено нудејќи и одлична топлинска и звучна изолација.

Сакате вашите простории да бидат сигурно заштитени од сонцето и истовремено да имате удобност и зголемена безбедност? Во тој случај Алуминиумските Ролетни се она што го барате.

ПВЦ Ролетни

Надворешните ПВЦ ролетни се најшироко користени меѓу сите ролетни, овозможувајќи независна инсталација на сите видови згради.

Овие надворешни ролетни можеби се користат повеќе децении наназад но истите се незаменливи. Постигнуваат и ефект на тотално затемнување на просторот.

КОНТАКТ

    Адреса
    Ул. 15 Корпус бр. 21,
    6000 Охрид

    Телефон: +389 075 453 850
    Email: contact@mmg.mk